دستور العبادی برای عملیات ویژه و منحصر به فرد علیه تروریست‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۰۹۶

دستور العبادی برای عملیات ویژه و منحصر به فرد علیه تروریست‌ها

نخست‌وزیر عراق دستور انجام عملیات منحصر به فرد و ویژه برای مبارزه با هسته‌های تروریستی را به سازمان مبارزه با تروریسم داد.
دستور العبادی برای عملیات ویژه و منحصر به فرد علیه تروریست‌ها
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از السومریه نیوز، حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق با فرماندهان سازمان مبارزه با تروریسم این کشور دیدار کرد.

وی در این دیدار به سازمان مبارزه با تروریسم دستور داد تا عملیاتی ویژه و منحصر به فرد برای تحت تعقیب قرار دادن هسته‌های تروریستی انجام دهد.

نخست‌وزیر و فرمانده نیرو‌های کل مسلح عراق نوزدهم آذرماه سال گذشته، رسما آزادی کامل خاک این کشور از دست داعش و تحقق پیروزی بزرگ را اعلام کرد. در همان روز، الحشد العشبی از پایان عملیات نظامی در الجزیره و البادیه در غرب عراق و سیطره کامل بر مرز‌های مشترک با سوریه خبر داد. با این وجود عملیات پاکسازی کامل عراق از لوث تروریسم همچنان ادامه دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار